Zilverlijn Communicatie & Interactie

Online communicatie en ontwikkeling

Website ontwikkeling

Zilverlijn kan het gehele ontwikkeltraject van uw website, intranet of extranet voor u verzorgen. Van een globaal idee tot aan een compleet uitgewerkt systeem.

Meer dan bouwen alleen

De ontwikkeling van een website vraagt om meer dan bouwen alleen. Zilverlijn denkt met u mee over de inhoud, de vormgeving én de techniek.
Zilverlijn inventariseert uw wensen, adviseert u over de mogelijkheden, verzorgt de ontwikkeling én zorgt voor de invulling van uw website.

De voordelen van open source

Zilverlijn werkt bij voorkeur met Drupal en Wordpress. Deze twee contentmanagementsystemen hebben hun meerwaarde meer dan bewezen en blinken uit in mogelijkheden voor u en uw bezoekers. Het zijn open source systemen. Doordat iedereen er aan mee kan werken , ontwikkelen deze systemen zich razendsnel. Een ander belangrijk voordeel is dat u niet vast zit aan licenties of aan één leverancier.

Werkt u liever met een ander websitesysteem? Ook dan kan Zilverlijn de (door)ontwikkeling voor u begeleiden. In de lijst ziet u systemen waar Zilverlijn ervaring mee heeft.

Wilt u meer weten over wat Zilverlijn voor de (door)ontwikkeling van uw website kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.